منابع ذخیره انرژی الکتریکی یا پاوربانک در چند سال گذشته بسیار متداول شده‌اند و بسیاری از افراد که به ویژه برای پشتیبانی باتری موبایل که معمولا انرژی محدودی را ذخیره می‌کند، از پاوربانک استفاده می‌کنند.

پاوربانک‌های موبایل با ظرفیت‌های متنوعی مانند ۵۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ و ۲۰۰۰۰ میلی‌آمپر، می‌توانند گوشی‌های هوشمند موبایل را یک تا چندین بار شارژ کنند. استفاده از پاوربانک هنگامی که به برق دسترسی ندارید یا در سفر هستید، یک مزیت بسیار خوب به شمار می‌رود.

در کنار پاوربانک‌های موبایل، پاوربانک‌های خودرو نیز مدتی است که تولید و عرضه می‌شوند.

پاوربانک خودرو چیست ؟

هنگامی که باتری خودرو تخلیه می‌شود یا عمر آن رو به پایان است، راه اندازی خودرو با مشکل مواجه می‌شود و لازم است تا خودرو با خودرویی دیگر باتری به باتری شود یا از دستگاه شارژ باتری خودرو استفاده شود یا خودرو را هل بدهند تا موتور آن شروع به کار کند.

استفاده از روش‌های فوق محدودیت‌هایی دارد و همیشه به آسانی قابل دسترسی نیست. در عوض پاوربانک‌های قدرتمندی با ظرفیت‌های ۲۰ تا ۵۰ آمپر و بیشتر تولید شده‌اند که می‌توانند انرژی الکتریکی لازم برای استارت یا شارژ باتری خودرو را به صورت قابل حمل فراهم کنند.

این ابزارهای برای تعمیرکاران یا افرادی که شغل رانندگی در جاده دارند، ابزاری کارآمد و مفید به حساب می‌آید.

ویژگی‌های دیگر پاوربانک خودرو

پاوربانک خودرو می‌تواند علاوه بر شارژ و استارت خودرو، ولتاژ‌های کمتر را نیز برای شارژ گوشی‌های هوشمند فراهم کند. علاوه بر این ممکن است دارای امکانات جانبی مثل چراغ قوه و چراغ چشمک زن جاده‌ای یا موارد مفید و کاربردی دیگر را هم برای صاحب خود فراهم کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *